Automagazin: 022 31 01 01 Service auto 022 31 00 31
RO RU
Română Русский

Hankook prezintă Kinergy Eco 2 K435

Hankook prezintă Kinergy Eco 2 K435

Celebrul brand de anvelope coreean Hankuk este specializat în modele de vară de înaltă calitate, deși linia de iarnă a producătorului este, de asemenea, destul de impresionantă. De această dată, Hankook a introdus în lume noutatea ecologică Kinergy Eco 2 K435. Noutatea este continuarea modelului precedent K 425, atât de bine dovedit pe piața pneurilor din lume, inclusiv de cele autohtone. Cauciucul este destinat mașinilor miniaturale compacte și va fi disponibil în numai trei dimensiuni: 155/65 R14, 155/65 R13 și 145/80 R13.

Inițial, modelul se concentrează pe piața auto japoneză, care este bogată în mașini compacte. Cu toate acestea, experiența arată că anvelopele vor fi populare cu noi.

Principalul accent, în producția de anvelope noi, a fost făcut pe indicatorii de controllabilitate, stabilitate la diferite manevre. În mod natural, modelul benzii de rulare a pneului este realizat într-o formă asimetrică, care asigură caracteristicile de funcționare necesare ale anvelopelor de vară. În plus, Kinergy Eco 2 K435 garantează stabilitate atunci când se deplasează pe suprafața umedă a drumului datorită unui sistem îmbunătățit de drenaj. O caracteristică a sistemului aquadrain a fost lățimea mărită a canalelor de drenare, precum și forma lor în trei trepte.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că suprafața de rulare a anvelopei noi este foarte similar cu modelul anterior, care permite utilizarea unui pneu nou, în cazul în care nu pe aceeași axă, astfel încât o mașină cu precizie.