Automagazin: 022 31 01 01 Service auto 022 31 00 31
RO RU
Română Русский

Hankook va completa Toyota Camry

Hankook va completa Toyota Camry

Hankook va completa modelul Toyota Camry

Anvelopele Hankook sunt omologate pentru finalizarea inițială a mai multor versiuni ale Toyota Camry actualizate

Hankook continuă consolidarea poziției sale în segmentul de echipamente originale de pe piața mondială, și de data aceasta compania a anunțat că va furniza anvelope pentru mai multe versiuni ale Toyota Camry, inclusiv hibride și benzină motopropulsoare & nbsp ;.

Anvelope pentru Camry au fost selectate pentru toate anotimpurile Hankook Kinergy GT UHP clasă, care, după cum se menționează de către producător, s-au îmbunătățit dinamică de conducere în toate condițiile, inclusiv în timpul iernii, precum și diferite niveluri de confort sporit mecanic și acustic. Modelul benzii de rulare include patru caneluri longitudinale late crește tracțiunea umedă, blocuri cu rigiditate optimizată, îmbunătățind manipularea pe drumuri uscate și canale transversale late care măresc tracțiunea pe zăpadă. În plus, treapta variabilă a benzii de rulare permite reducerea nivelului de zgomot.

Noul contract pentru furnizarea de pneuri este de o importanță deosebită pentru Hankook, deoarece Toyota este unul dintre cele mai mari de automobile din lume, Camry și în 2016 a devenit cel mai popular model al mărcii japoneze în Statele Unite ale Americii. În plus, noul acord spune că Hankook se dezvoltă cu succes pe piața japoneză. Japonia, ca și SUA sau Germania, are o industrie de automobile și anvelope de înaltă tehnologie, ceea ce face dificilă consolidarea companiilor străine pe piața locală. În ciuda acestui fapt, Hankook a intrat cu succes pe piața japoneză, iar furnizarea de pneuri pentru Camry vorbește despre starea ridicată a mărcii coreene din țară.

Livrarile de anvelope pentru Camry - acesta este un alt pas pe cale de a se asigura că brand-ul nostru este considerat o primă în întreaga lume - Fiul Hwa Suh a declarat vice-presedinte si CEO al Hankook. "Acest contract nu numai că confirmă nivelul ridicat al tehnologiilor noastre, ci și faptul că producătorii de automobile au încredere în compania noastră