Automagazin: 022 31 01 01 Service auto 022 31 00 31
RO RU
Română Русский

Hankook va furniza anvelope pentru Honda Accord

Hankook va furniza anvelope pentru Honda Accord

Hankook va furniza pneuri pentru Honda Accord


Hankook a încheiat un alt contract pentru furnizarea de pneuri pentru echipamentul inițial
Cel mai recent, Hankook a anunțat că va fi echipat cu pneuri actualizate Toyota Camry, iar pe 12 octombrie compania a declarat că anvelopele sale au fost omologate pentru o altă mașină populară din întreaga lume - Honda Accord.

Accord a devenit un alt model Honda, pentru care au fost aprobate anvelopele Hankook, iar înainte de aceasta compania coreeană a completat deja modelele Civic și CR-V. Compania a menționat că intenționează să-și sporească competitivitatea prin cooperarea cu trei producători japonezi de vârf - Honda, Toyota și Nissan.

Pentru Accord, aceleași anvelope au fost alese ca și pentru Camry - ansamblul Hankook Kinergy GT clasa UHP, care are o aderență îmbunătățită pe suprafețele umede și cu zăpadă. În plus, anvelopele, conform producătorului, au îmbunătățit performanțele și au redus zgomotul.

"Livrările de anvelope Honda confirmă faptul că Hankook utilizează tehnologiile de cea mai înaltă calitate pe care le-au apreciat mărcile de automobile japoneze", a declarat Son Hwa Su, vicepreședinte și CEO al Hankook. "Cu ajutorul investițiilor noastre continue în dezvoltarea științifică, vom continua să demonstrăm conducerea noastră tehnologică și să extindem baza de clienți în sectorul echipamentelor primare".

Hankook a dezvoltat cu succes cooperarea cu companiile auto mondiale de mai mulți ani. Astfel, în 2014, anvelopele Hankook au fost echipate cu Audi TT, în 2015 - Porsche Macan, iar în 2016 - BMW Seria 7. În plus, anvelopele au fost omologata pentru preluare Nissan Frontier, Audi Q7 si SQ7, Mercedes GLC GLC Coupe, noul Audi RS5 Coupe si BMW M4 curse GT4. În total, Hankook a încheiat 310 de acorduri pentru furnizarea de pneuri pentru modelele noi de automobile.