Automagazin: 022 31 01 01 Service auto 022 31 00 31
RO RU
Română Русский

Bridgestone Blizzak VRX 2

Bridgestone Blizzak VRX 2

Compania japoneză Bridgestone este cunoscută de aproape fiecare proprietar de mașini din lume. Produsele companiei pe piața pneurilor sunt considerate a fi una dintre cele mai bune, iar în parametrul preț / calitate nu au concurenți. În special pe piață se evidențiază modelul Blizzak VRX. Și acum, anvelopa de iarnă Bridgestone Blizzak VRX a dobândit un succesor.

Bridgestone Blizzak VRX 2 este o noutate introdusă în iulie 2017. Anvelopele sunt proiectate pentru funcționarea pe timp de iarnă și sunt disponibile, la fel ca primul VRX, într-o gamă largă: de la 135/80 R12 68Q la 245/40 R20 95Q. Potrivit oficialilor producătorului, în dezvoltarea noutății s-au folosit un model mai avansat de asimetrie și un nou model de rulare. Comparativ cu predecesorul său, distanța de frânare a fost redusă cu 10%, iar uzura a crescut cu până la 22%. Apropo, uzura a fost singurul punct slab al VRX-ului, deci acest salt calitativ se poate bucura doar de bucurie. În plus, cantitatea de zgomot care apare atunci când conduceți pe trotuar asfalt este redusă cu un record de 31%. Cifrele sunt cu adevărat impresionante.

Pentru a obține o bună capacitate de frânare, inginerii Bridgestone au acoperit canelurile cu un material hidrofil special. Ca parte a cocteilului de cauciuc utilizat silice activ, în conformitate cu tehnologia tradițională deja "Nano Protech".

O altă inovație, utilizată în noutate, poate fi numită intervale mai optimizate între lamele. Poziția lor a contribuit la o creștere a zonei de contact cu drumul, ceea ce a dus la o aderență și performanță pe gheață.

Nou pe vânzare începând cu 1 septembrie 2017 în întreaga lume.