Automagazin: 022 31 01 01 Service auto 022 31 00 31
RO RU
Română Русский

Trebuie să cumpăr anvelope din China?

Trebuie să cumpăr anvelope din China?

Una dintre cele mai urgente probleme pentru conducătorii auto din întreaga lume. Într-adevăr, problema calității bunurilor din Regatul Mijlociu afectează fiecare șofer și acest lucru nu se aplică numai pneurilor. Abundența mărcilor chineze arată din nou marea urgență a problemei. Astfel de mărci ca Sailun, Wanli, Habilead, Aeolus au lăsat mult timp comentarii ambigue pe piața pneurilor. Pe de o parte - anvelope de bună calitate, pe de altă parte - adesea produsele nu trec nici măcar controlul elementar al calității!

De ce anvelopele chinezești sunt atât de populare?


În ciuda faptului că anvelopele din China au fost unele probleme de calitate atunci când au intrat în primul rând pe piața mondială de anvelope în acest moment printre produsele chinezești pot fi găsite demne de modele nu sunt în urmă cele mai importante branduri. Trebuie remarcat faptul că anvelopele japoneze aveau aceeași reputație ca cele din China. Și acum, Bridgestone este liderul anvelopei mondiale.

Atunci când cumpără anvelope, clientul, de regulă, pornește de la preț. Și, în acest caz, avantajul principal al produselor din cauciuc chinez intră în joc - costul scăzut al bunurilor. Producătorii chinezi au o forță de muncă mai ieftină. În plus, legislația Republicii Populare mult mai loial industriași sale, astfel încât producătorii de anvelope nu există penalități plătite în plus pentru emisiile nocive în atmosferă, sistemul de protecție a muncii slab dezvoltat și așa mai departe. Aici este, de asemenea, necesar să adăugăm faptul că producătorii chinezi de pneu, de regulă, nu desfășoară mari campanii de marketing sau de cercetare. Explicăm de ce. Anvelopele chinezești nu au sens să facă publicitate - ele sunt deja ieftine. Și nu există nici un sens în îmbunătățirea semnificativă a produselor fie - anvelopele bugetare nu necesită soluții inovatoare. Desigur, există excepții, dar, în general, imaginea este după cum urmează.

Ar trebui să cumpăr anvelope din China?


Merită. Cu toate acestea, având în vedere câte mărci din China sunt prezente pe piața internă a pneurilor, trebuie să fiți extrem de atenți. Un număr mare de mărci dă naștere la confuzie chiar și în rândul dealerilor sau furnizorilor obișnuiți, ca să nu mai vorbim de un client obișnuit. Dar pe piață există deja câteva mărci autoritare chinezești. Mai mult, unii producători își construiesc fabricile în străinătate din China. Acest lucru caracterizează anvelopele unor astfel de producători nu numai ca satisfăcătoare, ci și demni.

Mai mult: http://autoshini.com/news/140-analitycs/2283-made-in-china